Campanya de Crowfunding Verkami

Benvolguts amics. Us molesto una mica per fer-vos arribar la campanya de Crowfunding que he engegat amb Verkami per tal de donar una empenta al meu proper disc que es dirà NU i que veurà la llum el 24 de maig al Sunset Club de Jazz de Girona. 💿Moltes Gràcies d’entrada per la vostra atenció i si algú està interessat en col.laborar , pot clicar aquest enllaç i podrà tenir tota la info sobre el projecte i veure les recompenses que tenim preparades a canvi del micromecenatge. Animeu-vos a participar en el procés de publicació del cd!!

Moltes gràcies per avançat i una abraçada a tots!

https://mandrillapp.com/track/click/4349534/www.verkami.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s