“Plomes i reclams” nou muntatge de la Cia. Elena Martinell.

A “Plomes i reclams” descobrim l’arxiu musical de cants d’ocells que una meticulosa ornitòloga ha anat recopilant al llarg de la seva vida. Darrere la seva figura, s’amaga Papagena, la dona de l’ocellaire de la Flauta Màgica mozartiana, que, farta de ser relegada a un mer paper decoratiu, va decidir un dia trencar cadenes i abandonar la gàbia a què la societat patriarcal la volia condemnar. Ara la coratjosa ocellaire, gaudint d’una nova vida guanyada a pols, comparteix amb el públic el relat del seu alliberament. I en paral·lel, ens fa partícips del seu inventari particular de peces dedicades a aus que somien volar, un catàleg fet de cants de rossinyols, merles o caderneres, en un repertori que va de les imitacions del barroc fins a refilets més contemporanis. Cadascuna de les històries d’aquests ocells ens parla dels racons més ocults de l’ornitòloga, del que ha hagut de patir després de segles de captivitat i dels aires de llibertat per on ara vola.

“Plomes i reclams” és el segon muntatge escènic de la Cia. Elena Martinell.
En aquesta nova proposta l’Elena busca un llenguatge artístic propi que combina el cant líric amb el teatre de text, i continua investigant els diferents llenguatges tant musicals/ lírics com textuals per anar una passa més enllà i oferir una producció amb elements que combinin la originalitat amb la creativitat.

Amb la nova producció, “Plomes i Reclams”, la companyia segueix la mateixa línia que va començar amb “Àries de reservat”, i està treballant perquè sigui un espectacle híbrid, enginyós, divertit, arriscat i amb un rerefons que provoqui i porti a la reflexió dels espectadors.
És una coproducció amb Temporada Alta 2019.

Mireu el tràiler aquí:

La producció compta amb el següent equip artístic i tècnic:
Dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció artística: Roberto G Alonso
Intèrprets/ actrius: Elena Martinell i Glòria Garcés
Escenografia: Roberto G. Alonso i Tony Murchland
Disseny de vestuari: Roberto G. Alonso i Victor Peralta
Confecció: Elena Fusellas
Arranjaments musicals: Glòria Garcés
Tècnic de so : Lluis Robirola/Toni Grabulosa
Disseny i tècnic de llums: Lluis Robirola
Fotografia i disseny gràfic: Jordi Renart
Producció executiva: Cia. Elena Martinell
Management: Àlex Pujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s