Biografia

Biografia

01

Girona, 1973. Pianista, cantant i compositora.
Comença els seus estudis musicals amb la seva mare Rosa Maria Ciurana que finalitzarà l’any 2003 obtinguent els Títols Superiors de piano i harmonia al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona amb Michel Wagemans. Ha treballat també amb Luiz de Moura, Kornelia Ogorkowzna, Arpad Bodó i Carles Lama.

Comença els estudis de cant l’any 2000, rebent classes de Salvador Parrón, Quim Proubasta, M. Assumció Frauca, Montserrat Cristau, Laia Frigolé i Georgina Reyner.

Fundadora de la Cia. Gaia Contes Musicals, des de 2010 és productora d’espectacles infantils pels quals escriu la música i participa com a intèrpret: Gong!, El Nou vestit aventurer i La Caputxeta a la Gola dels llops.

Paral·lelament des de 2002 dirigeix, escriu i arranja música pel quintet vocal Les Síxters amb qui ha produït tres espectacles i treballs discogràfics Les Síxters, Hadereck (2007), Retratades (Dirigit per Albert Olivas 2010) i Eclèctiques  (2012).

Ha participat en nombroses produccions amb La Cantoria, Cor de Cambra de Girona, Cor de Cambra de Granollers i Amics de l’Òpera de Girona amb qui ha col·laborat en diverses òperes al Cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Forma part de la compañía Cor de Teatre amb l’intenacional espectacle Operetta dirigit per Jordi Purtí (TNC 2011) i el recenment Allegro dirigit per Paco Mir (Temporada Alta 2014) amb qui ha fet temporada al Teatre Goya de BNC.

Col·laborant amb diversos grups i companyies, ha participat en nombrosos enregistraments com La Cantoria (Del IX al XX, 2002) Música Antiga de Girona, Cor de Cambra de Granollers, Gong! El nou vestit aventurer-2011, La Caputxeta a la Gola dels LLops,2015 ). Llibres de Música d’Ed.Cruïlla (2007 al 2014), El meu primer llibre de ioga (Cruïlla) Beatling (2013), Wonderful Kids (Festa d’aniversari E.Kids-2012).

Paral·lelament a la seva activitat artística, ha donat classes de piano i harmonia i cant coral en nombrosos centres com Aula Musical, EMM Banyoles, EM L’Escala, Aula de Música d’Anglès, Conservatori de Música de Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s