Presentació de NITS EN BLANC. Sunset Jazz Club Girona

Ahir vam presentar NITS EN BLANC, amb totes les entrades venudes i un public meravellós!!!! Gràcies a tots els que heu contribuït a que aquestes Nits en Blanc em donin tantes alegries, tant de caliu humà, tanta resposta…necessito uns dies per païr-ho…però sou fantàstics, gràcies a tots per ser-hi ! I sobretot gracies al Xavi Molina, Evandro CorreaEnric Canada-VidalPedrito Martínez , Les Sixters, a l’Alix i l’Anna del Sunset per fer que ahir fos una nit tant especial!

Ep! Hi tornem el 2 de desembre!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s